Personlig service

Det är viktigt att du blir nöjd med din beställning, så ring om du har några frågor kring hur du förbereder eller beställer din bild så får du hjälp


Picno AB
090-200 91 91
Industrivägen 32
90531 Hörnefors

OrgNr: 559005-0133

Mathias Sjöström
mathias@nullpicno.se
090-200 91 91


Mathias Sjöström på Picno AB


Mitt namn är Mathias Sjöström och det är jag som printar dina bilder och som svarar på dina mail eller i telefonen när du ringer. Oavsett om du behöver en liten eller stor canvastavla, en utskrift på fine art- eller fotopapper hjälper jag gärna till att hitta ett material och montering som ger rätt uttryck för just din bild. På produktsidan hittar du beskrivningar och foton på alla material.

Ändå sedan min första systemkamera 1999 har foto och bildframställning varit en stor del av mitt liv. Det som började som en hobby utvecklades till att jag började jobba som fotograf och bildframställare i Umeå.

Efter att ha jobbat med traditionell fotokemisk bildframkallning anammade jag snabbt tekniken med pigmenterad bläckstråleutskrift, så kallade gicleéprintar. Detta sätt att göra utskrifter ger en överlägsen kvalitet, hållbarhet och en mycket bredare palett av material än traditionell fotokemisk teknik.

Du är välkommen att besöka PICNO på Hörnefors Företagscentrum cirka 3 mil söder om Umeå. Ring innan för att kolla så jag inte är ute på kundbesök.

karta till picno